Blog

3 grund til at tantra massage kan redde dit parforhold

Selvom kærlighed er det smukkeste vi mennesker nogensinde har opfundet, kommer det heller ikke uden gnidninger og konflikter. Normaltvis løser man disse problemer, som det voksne menneske man nu engang er, og andre gange skal man kæmpe lidt mere med det. 

Èn ting der er svært at løse er følelsen af at gnisten er ved at forsvinde – og det er meget mere end forståeligt, at mange mennesker kæmper med at bibeholde den. Blomster får rigtig mange par rigtig langt, men i nogle tilfælde bør par søge mod mere alternative veje, for at rigtigt at få blusset op i bålet igen – her kommer tantramassage ind i billedet. 

Tantramassage er nemlig en af de fantastiske måder hvorpå par kan vise hinanden at de elsker hinanden i hyggelige og romantiske omgivelser. Massagetypen handler nemlig, mere end alt, om at vise din partner at du er betænksom og gerne vil give dem det bedste du kan. Målet er, kort sagt, at øge intimiteten imellem dig og din partner, og det er værd at slå et slag for! 

Nedenfor finder du tre gode grunde, til at tantramassage måske kan være det, der redder gnisten i dit parforhold. 

 1. Det viser din partner at du stadig brænder for dem.
  Det er nemlig ikke altid ligetil at presse en romantisk aften med sterinlys ind et sted imellem arbejde, hobbyer, madlavninger og en generelt stressende hverdag. Derfor er tantra massage, allerede før i er gået i gang, en god måde at vise din partner at du prioriterer at tilbringe tid med dem og gerne vil gøre det så specielt for dem, som du overhovedet kan. 
 2. Tantra massage fokuserer på intimitet
  Og hvis det netop er det i føler at i mangler i hverdagen kan bare et par timer gøre underværker. Det er nemlig sådan at det i ni ud af ti tilfælde er tanken der tæller. Det specielle ved tantra massage, som nok også er det der har reddet mange forhold igennem tiden, er at hele akten fungerer lidt som en hyldest til det som din partner nu engang elsker og har brug for.
 3. Tantra massage mindsker stress- og angstniveauer
  … ligesom alt andet massage. Massage som en helhed har nemlig et utal af både fysiske og mentale fordele som alle, par eller ikke par, kan drage gavn af. 

  Massage løsner op i anspændte muskler og lader dem slappe af og baner også vejen for en bedre og mere komplet restitution af muskler.

Hvis parforholdet står på spidsen og gnisten er ved at forsvinde, er tantra massage en stensikker måde, at vise din partner at du holder af dem.