Blog

Det Perfekte sted for DIG og Din Partner!

Kører Dig og Din Partner træt i de samme få Sex-Lokationer, så er der er intet at frygte. For på dogging-fun.dk kan du finde Dig og Din Partners næste Sex-Lokation. Begrænsninger? Dem er der ingen af. Du kan på Dogging-fun.dk finde dit næste \’SPOT\’, om Du er til Naturlige omgivelser, hvor der er fredeligt og roligt, eller spontant og spændende terræn, så frygt ej! For på Dogging-fun er der lige Hvad Du Søger! 

Hvad er Dogging-Fun? 

Dogging-Fun er et nyopstartet projekt, som med andre ord er SEX I DET FRI. Dogging-fun gør det muligt for Dig og Din Partner at have Sex og være sammen Steder som du aldrig havde forestillet Dig ville være muligt. Men det Umulige ER Muligt. Dogging-Fun giver dig overblikket over, Hvor i det danske land, DIG og Din Partner kan slå jer løs. Mulighederne er utallige og derfor finder du herunder en liste med områder, hvor det stærkt kan anbefales at eksperimentere med SEX-Livet.  

5 Steder DU må Prøve at have sammenleje! 

1. Skagen   

Skagen er en af Danmarks hyggeligste turistbyer, med den rolige atmosfære og hyggelige by-liv. Byen er især kendt for smukt strand-areal og generel flot natur – som Du ikke finder andre steder i Danmark. I Skagen er det muligt \’At have Sex i Det Fri\’, og det ville være en fed ting at kunne krydse af på listen. Oplevelsen kan kombineres med et weekend-ophold eller mini-ferie i Danmarks nordligste by. 

2. Nationalpark Vadehavet  

I Vestjylland ligger Nationalpark Vadehavet. Det ligger i Byen Skallinge – og er et meget meget Smukt sted med en Unik Natur. Stedets Signatur er selfølgelig Vadehavet. Denne lokation anbefales også, da det er et meget Idyllisk område, som bidrager til en Romantisk og Intens stemning. 

3. I Dit eget nærområde?  

At have Sex i naturen, eller blot andre steder end Din eller Din Partners Seng, er noget som skal prøves. Dog behøves det ikke at kræve det store besvær. Derfor anbefales det også stærkt at finde et sted nær Dig, for at prøve at have Sex i det Fri. Du kan finde et sted nær DIG her: dogging-fun.dk

4. København  

København er en af de helt store turist-steder i Danmark, og er derfor også en oplagt Dogging-Fun Lokation. Du kan koble Oplevelsen med en Ferie eller Weekend i København. 

5. Det første sted som falder DIG ind

Da du har læst titlen for dette sted, har Du som læser STRAKS tænkt på en helt bestemt lokation. Denne lokation SKAL du da prøve? Du har ihvertfald lyst;)