Blog

Dogging byder på frække oplevelser i det fri

Dogging er den nye trend, som de seneste år er blevet populært i Danmark. Det er en livsstil, som minder om swingerlivet, men det foregår ude i det fri. Der er mange steder i Danmark, hvor du kan finde par og singler til sex i det fri: se mere

Her er nogle gode råd til dig, der er fristet af tanken om at dyrke sex i den danske natur med fremmede, som også søger en pirrende oplevelse:

Vi har fået nogle råd fra et anonymt heteropar H og M, med flere års erfaring med dogging: 

Vær sikker på at du er inviteret

H siger: Som par sørger vi for at vise, at vi gerne vil kontaktes af f.eks en singlefyr. Det gør jeg ved at trække op i M´s kjole, kysse hende og nikke inviterende til de mænd eller par, som er kommet til det samme sted.

H og M tænder begge på at andre mænd og kvinder har sex med hende. Og det er af den grund at de blev interesserede i dogging.

Deres råd til nybegynderen indenfor dogging er at aflæse de par og singler, der er til stede: Sørg for at du tydeligt kan mærke, at du er velkommen til at deltage i løjerne. Ellers kan du stille og roligt præsentere dig selv og spørge om man har lyst til at lege.

Med god stil og opførsel kommer du langt, mener parret. Hold lidt afstand og lad være med at stå for tæt på par, som har sex – det kan virke anmassende.

Spørg om lov

Måske starter parret de seksuelle aktiviteter alene først, hvorefter de inviterer dig og andre til at være med. I den forbindelse kan du gå lidt tættere på og kigge på. Afvej stemningen: Hvis du fornemmer at parret er åbent for nye legepartnere, kan du sige hej eller noget lignende. Hvis parret siger hej og smiler imødekommende, kan du gå et skridt videre og f.eks. spørge, om du må røre ved kvinden. Husk at respektere et nej. 

Regn med at de samme regler gælder i dogging, som i swingerklubber:

  • Respekter andres grænser
  • Opfør dig respektfuldt
  • Et nej skal altid respekteres
  • Benyt prævention

Hvis du sørger for at overholde reglerne, er du allerede godt fra start til at begynde på dogging. Og så er det en god ide at sørge for at møde renvasket og velsoigneret op, så du er klar til at deltage i de seksuelle aktiviteter med en god følelse.