Anmeldelser

Få dine dæk opbevaret året rundt

Hver sæson får du skiftet dine dæk og fælge og kommer hjem med dine gamle fælge som pludselig skal til at stå i kælderen, på loftet, i skuret eller et eller andet ubehageligt og ganske irriterende sted. Det er få af os der rent faktisk har et hjem hvor vi har plads til 4 så forholdsvist store ting stående. Men det er der heldigvis en løsning på! Nemlig Dækopbevaring! Du kan få opbevaret dine dæk og fælge flere steder rundt omkring i landet hos bl.a. din mekaniker, hos forskellige bilhuse og depoter. De har kæmpe lagre, hvor dine dæk og fælge kan blive opbevaret i de sæsoner hvor de ikke bliver brugt. 

Hvem tilbyder opbevaring af dæk?

Dækopbevaring kan du typisk finde de samme steder som du kan få skiftet dine dæk og fælge. Det vil sige at din mekaniker typisk vil kunne tilbyde det, der hvor du har købt din bil eller på forskellige depoter rundt omkring i Danmark. Der findes utallige der tilbyder denne service og priser er ikke ligefrem gennemskuelige. 

Når du skal finde et godt tilbud på at få dine dæk opbevaret sikkert kan du selvfølgelig søge nettet tyndt og bruge utallige timer på at finde det bedste tilbud – eller også kan du benytte dig af autobutler. Vi har tidligere i denne artikel linket til deres side, hvor du kan få 3 tilbud på at få dine dæk opbevaret. Så det udbyderne selv der konkurrerer om at få lov til at opbevare din dæk og det giver typisk den bedste pris.

Det gør det nemt og overskueligt for dig som kunde.

Hvordan fungerer dækopbevaring?

Typisk sker opbevaring af dine dæk i en sammenkoblet handel med at få foretaget hjulskift. Her skifter sælgeren dine dæk og fælge og flytter så dine gamle dæk og fælge på deres lager hvor de opbevarer dem til næste gang du skal skifte. Typisk jo ved sommer til vinter og omvendt ved vinter til sommer. 

For sælgeren giver det typisk anledning til gentagne salg til dig som kunde, men for dig giver det dig et ubesværet hjulskift og dejlig nem opbevaring af dine dæk. Er du mere til at dine dæk bare står og flyder derhjemme i kælderen så det selvfølgelig det du bare skal gøre, men ellers er en aftale omkring dækopbevaring nok helt sikkert noget for dig!