Blog, Helse og sundhed

FAQ om gaspejse fra Philip Pejse

Når du vælger at vil købe en gaspejs, så kan du have mange spørgsmåm og undringer. Dette er helt forståelit, da der er mange forskellige gaspejse, og der er uendeligt mange muligheder for at installere dem i dit hjem. Derfor har vi hos Philip Pejse lavet en FAQ om vores gaspejse, så du hurtigt og nemt kan få dig et overblik over, hvad vi hos Philip Pejse kan tilbyde dig inden for gaspejse. Du kan læse med her, hvor vi svarer på de mest almindelige spørgsmål om gaspejse. Du kan også gå ind på vores hjemmeside philippejse.dk/gaspejs og lave din egen research, hvor du kan læse meget mere om vores forskellige gaspejse og dine muligheder. 

Hvilke slags gaspejse findes der?

Der findes rigtig mange forskellige slags gaspejse, alt efter dit behov. Hos Philip Pejse tilbyder vi syv forskellige gaspejse kategorier: tunnel gaspejs, tre-sidet gaspejs, et-sidet gaspejs, tre-sidet rumdeler, to-sidet gaspejs, udendørs gaspejs og fire-sidet gaspejs. Inden for hver af disse kategorier kan du finde en lang række forskellige modeller og design, som kan skræddersys til at passe til dit behov og dit hjem. 

Hvad koster en gaspejs?

Når du vælger at vil investere i en gaspejs er der flere elementer, som du kan tage stilling til. Du skal blandt andet gøre dig tanker om, hvilken type gaspejs, du kunne tænke dig. Dette er fordi at prisen på en gaspejs afhænger af teknologien, som gaspejsen besidder. Hvis du vil have den nyeste teknologi eller en mere grøn løsning på din gaspejs, så er prisen også anderledes. 

Hvad er den nyeste teknologi? 

De nyeste funktioner, som vi kan tilbyde hos Philip Pejse, er Ecoware, Ecoswitch, app styring og refleksfrit glas

Ecoware er en gaspejs, hvor du med din fjernbetjening kan indstille din pejs til selv at styre styrken af flammen og varmen, så du får den perfekte balance mellem æstetik, effektivitet og gasforbrug. 

Ecoswitch er en lang pejs, som er opbygget af flere brændere, så du kan slukke for dele af brænderne og stadig beholde flammer i resten, hvilket igen kan styre varmen og gasforbruget. 

Appstyring er en ny smart måde hvor du kan styre din gaspejs fra din smartphone eller tablet, ved at downloade vores app, som forbindes med din gaspejs. 

Refleksfrit glas sikre, at du ikke bliver forstyrret af solen og andre reflektioner, når du vil sidde og nyde synes af de gnistrende flammer fra din gaspejs. 

Har du flere spørgsmål kan du gå ind på philippejse.dk/gaspejs og læse mere, eller kontakt os i dag med dine spørgsmål. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *