Blog

Flotte negle siger noget om din hygiejne

Et sted som man uden at tænke over det, tit kigger på, når man sidder overfor mennesker er deres negle. Dine negle siger meget om din personlighed og din hygiejne. Har du flotte negle bliver du set som en person med høj hygiejne, der har styr på sit look og som går op i at se ordentlig ud. Har du derimod grimme negle, som er nedbidt, beskidte og ulækre at se på, ja, så er det også sådan folk vil tænke om dig.

Mange muligheder med negle i dag
I dag er der rigtig mange muligheder for både mænd og kvinder i forhold til at få ordnet deres negle. Uanset hvad du er til, om du ønsker noget neutralt og nedtonet i en neddæmpet stil, eller du er til de klassiske lange røde negle, eller du er til det lidt ekstravagante med stærke farver og små perler på, så kan alt lade sig gøre i dag. Neglebehandling findes i forskellige prisklasser, da det afhænger af, hvor meget du vil have lavet. Hvis du ikke har råd til en behandling lige nu og venter lidt med at sidde i klinikken foran Neglelampe kan du selv gøre noget derhjemme. 

Tip nr. 1: Hold dine negle nede

Start med at holde neglene ned og sørg for at klippe dem med en negleklipper, den bedste måde at klippe på er ved at klippe lidt af fra side til side, aldrig i en stor bid på en gang. Derefter kan du bruge en god neglefil, den må ikke være for grov, til at file neglene. Køb en i glasfiber, de passer bedst på neglene og er både effektive og blide. Dine negle skal være tørre, når du filer dem, våde negle er alt for sarte at file.

Tip nr. 2: Lad vær med at hive 
Du må ikke hive dine flossede og løse negle af, hvis du gør kommer du til at rive noget af dit levende væv af og det er ikke godt for dine negle. Find din negleklipper frem, eller køb en ny hos Matas, og klip så neglene.

Tip nr. 3: Din negle er ikke lavet til hårdt arbejde
Dine negle egner sig ikke til at blive brugt som dit værktøj. Lad vær med at pille i neglene og hvis du er typen, der bider negle, skal du straks holde op. Lad også vær med at bruge dine negle som dåseåbner, pille ting ud af noget eller åbne dåser. Brug i stedet noget der er hårdt og egnet til det i stedet for dine negle.