Blog, Helse og sundhed

Guide: Den helt rigtige måltidskasse

Indholdsfortegnelse

Aarstiderne 

Hos danskerne er konceptet med måltidskasser blevet mere og mere populært henover de sidste år. Det handler om, at vi gerne vil prioritere, at skulle bruge vores dyrebare tid, på noget af det vi faktisk elsker at lave, og også sammen med de mennesker vi holder allermest af.

Aarstiderne er en af de virksomheder. De har valgt at tilbyde danskerne, ikke mindre end 19 forskellige måltidskasser, for at være 100% sikker på, at der er en måltidskasse til alles behov. Dette er uanset om det er økonomiske behov, tidsmæssige behov eller rent spislige behov.

19 måltidskasser kan være rigtig meget, at skulle holde styr på som forbruger, og netop derfor kommer der her en klargørelse over, hvad nogle af de forskellige kasser indeholder, for at kunne hjælpe dig på rette vej.

Guide: Den helt rigtige måltidskasse

Måltidskasserne

Kvikkassen er måltidskassen der indeholder både sunde og varierede retter, der samtidig er hurtige at tilberede.

Vegetarkassen er det kødfrie alternativ, hvor du vil blive præsenteret for en lang og spændende række af forskellige grøntsagsretter.

Børnefamiliekassen er den kasse der er udformet perfekt til børnefamilier. I denne kasse tager retterne ikke meget mere end 30 minutter at lave, som derved giver dig rig mulighed for at tage dig af dine børn.

Livretter er kassen hvor du vil finde danskernes absolutte favoritter, samtidig med at du vil opdage det gode twist af grøntsager, der er blevet tilføjet i livretterne.

500kalorierkassen er udformet til dig, som ønsker enten at tabe sig, eller bare at holde den slanke linje. Få kalorier og glutenfrie retter er prioriteret i denne kasse.

Flexitarkassen er måltidskassen for folk der ønsker at spise mindre kød.

Børnekvik er kassen til den travle børnefamilie. Aftensmaden kommer til kun at tage 20 minutter at tilberede.

Proteinkassen er til dig der elsker velsmagende måltid, kun bestående af mange græntsager samt proteinet i form af kød og fisk.

Jeres favoritter er kassen hvor du bestemmer. Du kan ganske frit vælge imellem 3 af Aarstidernes måltider.

Vegetar på 20 minutter er, som navnet så fint antyder, en blandingskasse til jer der har travlt og samtidig ønsker at leve vegetarisk.

Børnevegetar er en måltidskasse for hele familien, hvor du vil få leveret 3 retter i en god blanding af fastfood, mormormad og verdensmad.

Den veganske måltidskasse er kassen til dig der lever en 100% animalsk-fri livsstil. 

Verdenskassen er den kasse hvor du finder egnsretter fra hele verden.

10 minutterskassen tager, atter som navnet antyder, blot 10 minutter at tilberede. Der forventes af dig, at du skal opvarme retterne, that is it.

Sensekassen lægger vægt på principperne bag Sense.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *