Blog

Hjælp til at tage tid? DAN-TIMER står klar!

Tid, tid og atter tid. Nogen gange har vi alt for lidt tid, og andre gange har vi alt for meget tid. Tid er et forunderligt fænomen, som strukturerer vores døgn, og som til tider får os til at bande og svovle over, at vi simpelthen ikke har nok tid i døgnet. På den måde er tiden også et uomgængeligt fænomen; vi kan ikke stoppe tiden, hvor meget vi end ønskede det. Vi kan ikke spole i tiden – hverken frem eller tilbage. Det eneste, vi kan gøre, er at forholde os til tiden; observere den og registrere den.

Med denne lidt filosofiske introduktion til begrebet tid, er det nu tid til at blive mere konkret, og det er her, DAN-TIME, kommer ind i billedet. 
DAN-TIME har hele 30 års erfaring og et kundesegment på flere tusinde brugere. Firmaet har specialiseret sig i at levere Danmarks bedste tidsregistering, som endda også rækker langt ud over Danmarks grænser, og som du kan anvende i din virksomhed.

Find den løsning der passer dit behov  

DAN-TIME tilbyder forskellige tidsregistreringsløsninger, så du kan finde den rette løsning til netop din virksomhed:

  • Tidsregistrering: Her registreres tiden via eksempelvis internet, terminaler eller mobil. Her er det muligt at registrere, hvornår dine medarbejdere kommer og går, afspadsering, ferie og fravær blandt meget andet.
  • Stempelure: Stempeluret er den helt enkle løsning, der fungerer på den måde, at dine medarbejdere foretager et ‘check-in’ på enten en arbejdsseddel eller på et trykt stempelkort. Stempeluret kan også findes i en mere moderne løsning, hvor medarbejderen tjekker ind i en terminal med chip eller fingeraftryk, som videreføres til en computer, som aflæser stemplingerne i en given periode. 

Et par gode grunde til at vælge DAN-TIME

Hvis du ikke allerede er overbevist om, hvorfor DAN-TIME er verdens bedste idé for netop din virksomhed, kommer her (endnu) et par gode grunde til at vælge en løsning hos DAN-TIME:

  • Intet krav om binding og månedligt abonnement: I betaler KUN for de funktioner, I har brug for
  • DAN-TIME sørger for installationen og for, at alt kører, som det skal, fra dag 1
  • Alle medarbejdere kan følge med hjemmefra og kan dermed bevare overblikket over deres stemplinger, fravær, arbejdstider og meget mere
  • Interne regler, fraværstyper, tillæg, overenskomster etc. defineres ved begyndelsen i systemet, så tidsregistreringen stemmer fuldstændigt overens med netop din virksmomhed 
  • DAN-TIME er kompatibelt med de større lønsystemer, så data nemt kan eksporteres mellem systemerne 

Er du blevet fristet og klar til at investere i tidsregistrering til din virksomhed? Hop ind på dktid og læs mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *