Blog

Sælg dit guld til den bedste pris

Igennem tiden har guld været et værdsat materiale, som har været anvendt til mange forskellige produkter og formål. De fleste forbinder nok guld med smykker, mønter eller værdigenstande, men igennem tiden har det også været anvendt til andre artefakter, våben og forskellige former for valuta. 

Guld er tillagt værdi på grund af dets fleksible natur og flotte farve. Guld kan nemlig smeltes og omformes, hvilket giver mange muligheder for anvendelsen af guld. Derudover har den flotte gyldne farve også spillet en central rolle i værdiansættelsen, da den er unik og flot til udsmykning, samt stærk i dets natur. 

Guld er et ædelmetal, som udvindes i begrænsede mængder hvert år. Denne begrænsning fastsætter guld som et værdifuldt materiale, da det ikke findes i store mængder i naturen. Denne værdiansættelse kan komme dig til gode, da dette betyder, at du kan sælge dit guld og få en god pris for det. 

Sælg dit guld til en god pris

Nordisk Guld køber dit guld til en god pris, som følger verdensmarkedets priser. Du kan altid holde dig opdateret på guldpriser ved at gå ind på deres hjemmeside Guldpriser. Her finder du en tabel, hvor du kan indtaste dit guld i vægt, afhængigt af karaten af dit guld. Herefter får du en totalpris på din mængde guld. Prisen opdateres i realtid med verdensmarkedets guldpriser. 

Udover at følge verdensmarkedets priser holder Nordisk Guld også øje med danske priser på guld og sørger altid for at give den bedste pris sammenlignet med andre udbydere. Denne garanti kan du derfor tage med dig, når du vil sælge dit guld, da du ved, at du har at gøre med den bedste pris i Danmark. 

Nemt forløb når du vil sælge

Nordisk Guld har gjort det nemt og simpelt at sælge dit guld. Du kan booke et møde med Nordisk Guld inde på deres hjemmeside. Til dette møde vil du få personlig vejledning og rådgivning til salget af dit guld, hvor en medarbejder også vurderer dit guld og giver dig en pris. 

Herefter kan du enten vælge en af følgende to muligheder:

  1. Du kan vælge at sælge dit guld på stedet til en pris, du er blevet oplyst. Denne mulighed giver dig pengene med det samme, og herefter er salget gennemført.
  2. Du kan vælge at overveje tilbuddet eller vælge at afvente om bedre priser opstår. Når dette sker, kan du igen tjekke, at prisen matches, og herefter kan du sende dit guld til Nordisk Guld. Når guldet igen er blevet vurderet og prisen aftalt vil du modtage dine penge.

Du kan læse videre i artiklen 3 grunde til at sælge dit guld til Nordisk Guld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *