Blog

Spar penge og tag på en billig ferie

Vil du også spare en masse penge og stadig ud og opleve verden? 

Så lad bilen stå derhjemme og tag på en ferie, som også er mere klimavenlig i form af f.eks. togtransport eller bustransport. 

Pak kufferten og mød op i københavn, tag toget og undgå alt den unødvendige stress med parkeringstilladelser, vejvisning og meget mere. Du kan bare tage toget på ferie og spare en hel masse penge. 

En tur til Europa

Hvis du skal med toget til Europa, så kan du tage turen til Schweiz, hvor alle rejser skræddersyes. Du kan vælge en af de mange rejsepakker på jeresferie.dk og finde en masse oplevelser på togrejser som f.eks.  Glacier Ekspress og Bernina Ekspress. Du har selv mulighed for at sammensætte programmet helt som det passer dig. Den mest solgte tur er Rail Adventures, hvor man har 7 overnatninger i Schweiz undervejs. Det er noget af en oplevelse man får her. Men du kan også blot vælge at tage til en af de mange Europæiske lande. En togferie til Europa giver uanede muligheder, for at opleve mange forskellige lande, som man ikke før har set. 

Du kan også vælge at tage en busrejse til Prag. Det kan du gøre, så du ikke behøver tage helt til københavn, men kan afrejse fra hele landet af. Her får du en tur i en bus, med god benplads og med et hotelværelse inkluderet, hvor du bor tæt på Prags unikke by og seværdighederne du kan opleve i prag. Der findes så mange kulturelle oplevelser, et spændende byliv og en masse shoppingmuligheder i Prag. Der tilbydes også guider, som kan vise jer rundt i Prag og fortælle om de forskellige seværdigheder. 

På Jeresferie.dk får altså en høj og god kvalitetsbevidst service, hvor i får tilbud både, flyrejser, busrejser, togrejser og meget mere. 

I kan også tage på en billig skiferie til Tjekkiet og særligt om vinteren tilbydes ekstra billige skiferier til Tjekkiet, Slovakiet og Polen. 

Jeresferie.dk ønsker at gøre ekstra for deres kunder, så de får deres bedste rejseoplevelse. Du finder både lave priser og en hel del rejsemuligheder. Særligt de mere klimavenlige muligheder som togrejser. 

Det er egentlig bare at pakke kufferten og komme afsted. Husk at sørge for praktiske ting som at have en rejseforsikring, jeres pas fornyet og et godt kamera med og husk også at veksle til Euro så i undgår for mange gebyrer ved at anvende jeres dankort. Ellers er der bare at ønske god tur!

Du kan læse videre i artiklen En aktiv ferie kan godt være en sjov ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *