Blog

To råd til mere stilren indretning

I et land som Danmark hvor indretning betyder lidt mere end andre lande, takket være de hundredvis af danske designere der har imponeret verdenen gang på gang med møbelkunst, er det de færreste af os der ikke går en lille smule op i det. 

Dansk design kan noget. De stilrene kanter og det minimalistiske udtryk får dansk møbelkunst til at kunne passe ind stort set alle steder. Hvis du har et stykke dansk design i hjemmet forstår det også – det kan virkelig passe med alt. 

Hvis du går og leder efter lidt boliginspiration og gerne vil til at i gang med den helt store hjemmerenovation, så kan du finde to skudsikre indretningsråd der både giver liv og luft i hjemmet herunder:

Råd #1 – Planter er et must

Meget modsat for bare ti år siden, hvor planter i hjemmet næsten var forbudt, så har stueplanterne, krydderurterne og blomster virkelig lavet et stort comeback. Nu til dags skal man ikke lede længere end side to i et boligmagazin før man ser et udstillingsrum med planter i. 

Planter er også, udover at være utroligt smukke, en virkelig god hobby at have. Jo flere planter du propper ind i hjemmet, jo mere ansvar kommer du også til at føle over for dem. Det er lidt ligesom at have 10 tamagochier istedet for en. 

Takket været internettet og de sociale medier, hvor influenter virkelig dyrker denne \’boheme\’ stil, er planter noget vi ser alle steder. Ved at fylde hjemmet op med planter, undgår du også at fylde huset op med møbler og nips, der ofte får det til at se mere roddet ud – planter fylder nemlig ikke på samme måde som møbler. 

Råd #2 – Træ, og massere af det

Tilbage i år 2000 var granit, stort læder og stål det der var mest \’in\’ i modebladene – meget anderledes fra hvad vi ser nu. Træ, og specielt lyst træ, har lavet et stort comeback. I stedet for glasborde har vi alle nu plankeborde. I stedet for lædersofaer har vi træsofaer. 

Træ sætter i høj grad også en anden type stemning i et rum end mørkt læder og glas gjorde. Det er med til at give et glad og lettere indtryk der passer bedre med hyggelige og hjemlige rammer. 

Hvis du er på jagt efter et nyt stykke design møbel kunne du høj grad overveje en træsofa af en dansk designer. Få mere inspiration til renoveringen på www.nicewall.dk