Blog

Træt og uoplagt? Prøv en ny seng

Der er få ting der sætter rammerne for en dag springflydt med energi som gode senge. Vi mennesker undervurderer gang på gang hvor vigtig god søvn egentligt er for os, vores humør og for menneskerne omkring os, som jo er dem der skal døjes med os. 

Mange mennesker glemmer helt hvor en styr indflydelse det har, før de pludselig har haft en nat i en seng der ikke var som den de plejede at sove i. At vågne flere gange i løbet af en nat og ende med at slå øjnene op til en ryg- og nakke der nærmest kunne tage livet af en er forfærdeligt – og det følger os hele dagen. 

Denne uoplagthed er desværre noget nogle mennesker har lært at leve med og det er i min optik et mysterie at de overhovedet gider og ikke bare går ud og investere i nogle bedre søvnvilkår. 

Du sover 33% af dit liv

Derfor er det også fuldstændig ude af min forståelse, at nogle mennesker har lyst at gå på kompromis med det – ved at give dig selv de bedste 33% som du overhovedet kan slippe afsted med giver det sig selv at det selvfølgelig har en stor effekt på de sidste 66% – hvor vi er vågne. 

Ved at sætte de bedste rammer for god søvn, kommer du også til at opleve at have mere energi og mere gåpåmod hen af dagen – hvilket meget gerne skulle sætte nogle nye muligheder til rådighed for dig. 

God søvn er lig med flere muligheder

Hvis du sætter elendige rammer for dig selv og din søvn, kommer du heller ikke til at have energi eller gåpåmod til at tage de muligheder der nu engang viser sig for dig i løbet af sådanne dage.

Forestil dig en dag hvor du har fået den bedste søvn du kunne forestille dig og forestil dig så modpolen til selsamme – gik du glip af nogle gode muligheder fordi du var alt for træt eller uoplagt? Det gjorde du garanteret. 

Ved at konstant bestræbe sig på at få god søvn, får du også flere muligheder i livet, takket været din bedre energi og mangel på dårligdom i kroppen – det er slet ikke så svært at få god søvn som mange mennesker desværre går rundt og tror, det handler bare om at finde ud af hvad det er der fungerer for netop et menneske som dig – er du hård seng, blød seng?