Blog

Vind præmier på skrabelodder

Den mest populære form for lotteri

Skrabelodder har i mange år været en utrolig populær måde at deltage i konkurrencer på, hvor man kan vinde præmier i form af penge, produkter eller måske endda rejser. Der er stor forskel på hvor vilde skrabelodderne er, og hvor store ting man kan vinde. Tit er præmierne også forbundet med, hvor dyre lodderne er. På den måde vil et dyrere lod være mere risikabelt fordi du kan miste penge, men på samme tid også have mulighed for at du kan vinde store præmier.

Konceptet er rigtig simpelt, og et som alle kan være med på. Det fungerer på den måde at du får et skrabelod i form af enten et fysisk stykke papir eller online. Og så skraber du det for at fremvise nogle forskellige symboler. Der kan være forskel på hvor mange felter du skraber, og hvis det eksempelvis er en julekalender, åbner man ikke dem alle på samme tid. Men fælles for dem er, at alt afhængig af, hvor mange af de specifikke symboler du får, beslutter det, hvad du vinder. 

Forskellige typer skrabelodder

Fordi det er sådan en populær form for konkurrence findes der også mange forskellige typer af dem. Du kan derfor helt sikkert finde noget, som du synes er sjovt og hvor du kan Vind på skrabelodder

– Danske Spil skrabelodder er de mest almindelige og dem som de fleste tænker på, når de tænker på skrabelodder. Det er dem du tit køber i butikker eller spilforhandlere. Der kan være forskel på hvor meget du vinder, men det er oftests penge som er præmien. Det er en god type skrabelod til dig som gerne vil spille det klassiske lotteri.

– Virksomhedsskrabelodder er som navnet hentyder forbundet til virksomheder. Mange virksomheder vælger at bruge skrabelodder som en måde at lave markedsføring og PR. På den måde er mange af dem faktisk også gratis, fordi det de giver er reklame for virksomheden. Her vinder du tit produkter fra butikkerne, og kan derfor vælge ud fra, hvilken type præmie du helst vil vinde.

– Skrabelodder til foreninger er en god måde at støtte sager, foreninger og klubber. Du har sikkert tit oplevet spejdere som går med skrabelodder og sælger dem. Det er en god måde at have mulighed for at vinde præmier på, på samme tid med at du støtter et godt formål. Så kan du hjælpe dig selv men også de lokale klubber.